Nosa Flora export flowers plants Holland

Onze bijdrage aan

de bloemen- en plantensector

kamerplant

Met onze strategie streven we ernaar de missie en visie te vervullen een exportbedrijf te zijn dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit, uitstekende service en positieve bijdrage aan de bloemen- en plantensector over de hele wereld.

"Professioneel, transparant en partner in plaats van leverancier"

Onze klant in Marokko | zendingen over de weg

"Ik had geen specifieke twijfels over Nosa Flora of Ahmed toen we begonnen samen te werken, omdat Ahmed onmiddellijk mijn behoeften begreep, wist hoe hij deze moest beantwoorden en, belangrijker nog, de ervaring had met het omgaan met Marokko en zijn specifieke kenmerken op het gebied van fyto en administratie vereisten."

"Het is inderdaad heel prettig om zaken te doen met Nosa Flora in het algemeen, en met Ahmed in het bijzonder, omdat hij altijd zijn best doet om aan mijn wensen te voldoen. Soms heb ik specifieke verzoeken, of dringende aanvragen die snel moeten worden afgehandeld en Ahmed reageert er altijd positief op. Voor mijn bedrijf is Nosa Flora veel meer dan een leverancier, het is een partner waar we op kunnen vertrouwen."

"Een ander positief punt is de transparantie: Nosa Flora is altijd heel transparant en eerlijk geweest in haar prijsbeleid. Ik heb nooit voor verrassingen gestaan, wat voor mij belangrijk is omdat ik al mijn kosten vooraf kan berekenen en mijn verkopen daarop kan afstemmen.

Ten slotte is het heel prettig om met Ahmed samen te werken, omdat hij heel gemakkelijk in de omgang en vriendelijk is en echt zijn best doet om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Niet alleen bij mij, maar bij al zijn klanten, zoals ik vaak heb gezien toen ik hem in Nederland ontmoette. "

tulpen

Onze Missie

Onze missie als wereldwijd exportbedrijf is het leveren van producten van hoge kwaliteit met uitstekende service, gebaseerd op goede relaties.

“Wij houden ervan om bloemen en planten te leveren die verwachtingen overtreffen en passie voor groen doen groeien.”

Onze Visie

Wij willen onze klanten een geweldige ervaring bezorgen en blijven bijdragen aan de groei van de bloemen- en plantensector over de hele wereld.

“Bloemen en planten voor iedereen.”

kweekkas
online planten

Onze doelstellingen

We streven ernaar producten van de beste kwaliteit te leveren om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.

We stellen ons team in staat om uitstekende service te bieden, waarbij klanttevredenheid centraal staat.

We creëren langdurige relaties met klanten door een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen te bieden.

We werken samen met leveranciers die dezelfde standaard aan kwaliteit en service delen.

We streven ernaar om ons marktaandeel uit te breiden en zo onze bijdrage te leveren aan het wereldwijd vergroten van de bloemen- en planten industrie.

unsplash