Nosa Flora export flowers plants Holland
kamerplant

Wereldwijde export bloemen, planten en aanvullende goederen

Wij vinden het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen met klanten en partners, zodat we samen kunnen groeien en succesvol kunnen zijn in de competitieve wereld van de internationale bloemen- en plantenhandel.

tulpen

Over ons

Welkom bij Nosa Flora BV, een Nederlands exportbedrijf van verse bloemen, planten en aanvullende goederen. Wij zijn een professionele groothandel in Aalsmeer, gericht op bedrijven over de hele wereld.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het exporteren van bederfelijke goederen. Ons team is gespecialiseerd in de bloemen- en plantenhandel. 

Als toonaangevende business-to-business handelsorganisatie streven wij ernaar om onze klanten kwalitatief hoogwaardige bloemen en planten aan te bieden.

Neem contact met ons op voor een uitstekende ervaring in de internationale bloemen- en plantensector.

Export regio's

Of u nu op zoek bent naar exotische planten, prachtige bloemen of unieke assortimenten, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Onze focus ligt vooral, maar niet alleen, op de Zuid-Europese landen, Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Wij begrijpen dat tijdige levering essentieel is. Dankzij onze efficiënte logistiek zorgen wij ervoor dat uw producten op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Onze betrouwbare transportpartners staan garant voor snelle en veilige leveringen, waarbij wij uitdagingen zoals douaneformaliteiten voor u verzorgen.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

kweekkas
bruidsboeket

Wat wij bieden

Naast wereldwijde bloemen- en plantenexport hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van bloemen en planten voor bruiloften, evenementen en landschapsprojecten. Wij verzorgen een ruim assortiment kweek- en teeltproducten, zoals zaden. En we leveren aanvullende goederen voor groothandels, tuincentra en detailhandelaren.

Onze focus ligt op kwaliteitsproducten die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in de bloemen- en plantensector. Ons ervaren team staat klaar. Of u nu op zoek bent naar mooie bloemen voor een speciale gelegenheid of duurzame planten voor landschapsinrichting, neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze partners

Wij geloven in het belang van sterke en exclusieve partnerships met kwekers en andere leveranciers om een breed assortiment bloemen en planten van uitstekende kwaliteit aan te kunnen bieden. Op zoek naar een specifieke bloemensoort of een compleet assortiment voor uw bloemenwinkel? Met ons netwerk kunnen wij aan uw wensen voldoen.
Onze betrouwbare expediteurs en transporteurs zorgen ervoor dat wij alle soorten transport tegen de beste tarieven kunnen faciliteren. Of het nu gaat om luchtvracht, zee- of wegtransport, wij kunnen uw goederen efficiënt op plaats van bestemming krijgen.

succulent
online planten

Hoe wij werken

Bij Nosa Flora BV begrijpen we dat bedrijven behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit. Daarom streven wij ernaar kwalitatief hoogwaardige goederen en uitstekende service te bieden, ondersteund door meerdere verkoopkanalen, waaronder onze webshop. Hierbij hoort onder meer een webshop waar klanten 24 uur per dag en 7 dagen in de week de voorraad en prijzen kunnen bekijken, productfoto's kunnen bekijken en bestellingen kunnen plaatsen.

Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat aan hun specifieke behoeften en wensen wordt voldaan. Ons team staat klaar om te adviseren en te helpen bij het selecteren van de juiste producten.

Contact

Neem contact op met ons service team!

In verschillende talen:

Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Arabisch, Georgisch en Russisch

 
 
 
 
 
 
 
unsplash