Nosa Flora export flowers plants Holland

Ons sierteelt assortiment


Wij leveren bloemen, planten en aanvullende goederen voor groothandels, tuincentra, retail, bruiloft- en evenementenorders, landschaps- en kweek-/teeltproducten.


Denk daarbij aan chrysanten, lelies, rozen, snijgroen, tulpen, cactussen, vetplanten, Phalaenopsis, orchideeën, aardewerk, keramiek en nog veel meer. Maar ook bomen, struiken, bloembollen en zaden.


Naast ons standaard assortiment producten op basis van aanbod en seizoen, werken wij nauw samen met leveranciers in Nederland en de rest van de wereld. Bijvoorbeeld voor speciale artikelen of afwijkende aantallen.

Sierteelt inspiratie

Voor de groothandel, tuincentra en detailhandel verzorgen wij een uitgebreid assortiment bloemen, planten, bomen, bollen, zaden en aanverwante artikelen. Ons aanbod komt tegemoet aan verschillende behoeften, waaronder bestellingen voor bruiloften en evenementen, landschapsprojecten en teeltactiviteiten.


Onder onze gevarieerde inventaris vindt u een scala aan bloemenopties, zoals chrysanten, lelies, rozen, snijgroen, tulpen en orchideeën. Ook bieden wij een variatie aan bomen, cactussen, vetplanten, phalaenopsis, en zowel binnen als buiten bloeiende en groene planten. Ons assortiment reikt verder dan botanische producten en omvat ook aardewerk, keramiek en een assortiment andere tuinbenodigdheden. Daarnaast leveren wij bloembollen en zaden ter ondersteuning van uw beplantingsactiviteiten.


Naast ons standaard assortiment, dat afhankelijk is van beschikbaarheid en seizoensvariaties, onderhouden wij nauwe samenwerkingsverbanden met leveranciers in Nederland, Europa en wereldwijd. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we consequent producten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden en toegang hebben tot unieke botanische exemplaren van over de hele wereld.


Of u nu een detailhandelaar bent die uw schappen wil bevoorraden, een tuinarchitect die buitenruimtes ontwerpt, of iemand die een speciaal evenement plant, wij streven ernaar om met uitmuntendheid en betrouwbaarheid aan uw bloemen- en tuinbouwbehoeften te voldoen.

"Nice company to deal with."

Onze klant in GB | wegtransport

"Zoals elke klant vroeg ik me af hoe je zou presteren. Over het algemeen zijn de zaken goed gegaan. Moge dit zo blijven en verder verbeteren!"

Over onze samenwerking

"Kortom "Soepele handel"; -door duidelijke doelstellingen te hebben.."

Zijn aanbeveling

"Prettig bedrijf om mee zaken te doen. Meegaand en bereid om te helpen waar mogelijk."

unsplash